Degustácia vína v Little Bali: srdečne Vás pozývame!

Úvod | Jedlo | Degustácia vína v Little Bali: srdečne Vás pozývame!

23. okt 2024

degustácia vína dious little bali zvolen

Vo štvrtok, dňa 04. 07. 2024, vás všetkých srdečne pozývame na degustáciu vína Dious, k nám do Little Bali. Čaká na vás 7 degustačných vzoriek vína a ochutnávka špecialít z Bali Clubu. Degustácia bude prebiehať na Bali Club terase a ak nám počasie nebude priať, tak v Bali Bistro. Počet osôb je obmedzený a tak neváhajte a rezervujte si miesto ešte dnes na telefónnom čísle 0915 518 800 alebo osobne na recepcii v Little Bali. Cena na osobu je 19,90 eur.

Víno Dious je novovzniknuté vinárstvo spod Malých Karpát. Na vinársky život v tejto oblasti mala veľký vplyv rodina Pálfiovcov a práve toto vinárstvo sa na túto tradíciu snaží nadviazať. Svoje sídlo majú v zepemanskej pivnici zo 17. storočia, ktoré patrilo k majetku Smolenického zámku. Kvalita je u tohto vinárstva na prvom mieste a výsledkom ich snahy sú tak vína, ktoré sa vyznačujú mimoriadnou čistotou a výrazným odrodovým charakterom. V sortimente bielych vín majú Rizling rýnsky a vlašský, Veltlínske zelené a odrodu Nória. Červené vína sú zastúpené odrodami Cabernet Sauvignon a Modrý Portugal.

Viac o tomto vinárstve sa dozviete na ich webovej stránke vinodious.sk alebo najlepšie osobne na degustácii u nás v Little Bali. Tešíme sa na Vás.

0,00